- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
גז"ד למורשע באינוס בצוותא של מתלוננת בהריון ובמעשים מגונים במתלוננת אחרת
|
תפ"ח בית המשפט המחוזי חיפה |
34333-01-11
12.7.2011 |
|
בפני : 1. י' אלרון [אב"ד] 2. מ' רניאל 3. א' אליקים |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: מדינת ישראל |
: אמיל בן סעד סואעד |
| גזר דין | |
הנאשם הורשע על פי הודאתו, במסגרת הסדר טיעון בעבירות אינוס ומעשים מגונים שיוחסו לו בכתב אישום מתוקן (להלן: "כתב האישום").
הסדר הטיעון לא כלל מסגרת עונשית כלשהי וסוכם כי כל צד יטען באופן חופשי.
א. עובדות כתב האישום:
כתב האישום מונה שני אישומי משנה.
האישום הראשון:
כרקע לאמור באישום זה צויין כי ביום 08/01/08 בשעה 02.00 או בסמוך לכך, בילה הנאשם, יחד עם חבר (להלן: "החבר") בפאב בנהריה (להלן: "הפאב"). באותה עת עבדה א' ילידת 1978 שהיתה בשבוע ה- 17 להריונה (להלן: "המתלוננת") כמלצרית בפאב, ושירתה את השניים.
בשעה 02.30 או בסמוך לכך, סיימה המתלוננת את עבודתה בפאב, והשניים הציעו להסיעה לביתה בעכו, וזו, הסכימה.
הנאשם וחברו, כך נכתב בכתב האישום שבעובדותיו הודה הנאשם, נסעו ברכבו של החבר כשזה האחרון נוהג ברכב, מנהריה לכיוון כללי עכו. בהגיעם לצומת עכו, פנו השניים שמאלה לכביש 85 כיוון כללי כרמיאל, באומרם למתלוננת כי הם מעוניינים ללכת לאכול בטמרה, ולאחר מכן, הבטיחו להחזירה לביתה.
בהגיעם לצומת אחיהוד, החבר שנהג ברכב, לא פנה לכיוון טמרה והמשיך בנסיעה ישר, משהמתלוננת שאלה את השניים להיכן הם נוסעים, לא השיבו לה, והמשיכו בנסיעה. בהגיעם לצומת ראמה, פנה החבר, שכאמור, נהג ברכב, ימינה למטע זיתים ועצר את הרכב.
בשלב זה, על פי כתב האישום בו הודה הנאשם, ניגש הנאשם למתלוננת שישבה במושב האחורי, הכה אותה בכך שסטר בפניה והורה לה לשתוק ולהתפשט. בשל פחדה מהשניים וכן חששה לגורל העובר בבטנה, עשתה המתלוננת כדברי הנאשם.
הנאשם הוריד את מכנסיו ותחתוניו, והחדיר את איבר מינו לאיבר מינה של המתלוננת שלא בהסכמתה החופשית עד שהגיע לסיפוקו.
מיד לאחר מכן, פתח החבר את הדלת האחורית של הרכב, והורה למתלוננת להתקרב לקצה המושב, זו פחדה ממנו ועשתה כדבריו. הלה התקרב אליה, הוריד את מכנסיו ותחתוניו והחדיר את איבר מינו לאיבר מינה שלא בהסכמתה החופשית עד שהגיע לסיפוק.
מיד בהמשך, חזרו הנאשם וחברו לקדמת הרכב, כשהמתלוננת יושבת מאחור, ונסעו מהמקום. בשלב מסויים, פתחה המתלוננת את הדלת האחורית של הרכב וקפצה ממנו תוך שהנאשם מושך בתיקה ומנסה למנוע ממנה לעשות כן.
למתלוננת נגרמו שפשופים ושריטות ברגל שמאל.
במעשיו כמתואר לעיל, בעל הנאשם ואת המתלוננת בצוותא חדא עם חברו, שלא בהסכמתה החופשית ובהיותה בהריון, תוך שהשניים חוברים יחד לביצוע אינוס וגורמים חבלה גופנית למתלוננת.
בגין האמור לעיל הורשע הנאשם בעבירה לפי סעיף 345(א)(1) בנסיבות סעיפים 345(ב)(3) + 345(ב)(5) ביחד עם סעיף 29 לחוק העונשין, התשל"ז - 1977 (להלן: "חוק העונשין"), דהיינו, אינוס בצוותא חדא.
האישום השני:
באישום זה נטען כי בין הנאשם לבין א' ט' ילידת 20/6/79 (להלן: "המתלוננת") קיימת היכרות מוקדמת. ביום 17/09/09 בשעות אחה"צ הציע הנאשם למתלוננת לאסוף אותה מבית הוריה בנהריה על מנת לצאת לטיול, ולאחר מכן, להסיעה לביתה והמתלוננת הסכימה.
הנאשם הגיע לבית בנהריה ביחד עם אדם אחר (להלן: "האחר") כאשר האחר נוהג ברכב מסוג טויוטה והשניים אספו את המתלוננת ברכב.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
